Thirsty?

Café De Libertad

Bij aankomst vind je een bon voor een welkomstdrink - een frisse Stella - in de legendarische Libertad, het muziekcafé dat al sinds 1981 in dit pand is gelegen.

Je hoort er de beste all-time Music en de betere StuBru-Muziek, elke dinsdagavond is er de wekelijkse muziekquiz, regelmatig zijn er (zondagavond)optredens tijdens Sunday Night Live en in mei zijn er de legendarische Libertadfeesten.

Je komt er voor je vrienden voor en achter de toog, de perfect getapte Stella, het geliefde zomerterras, de hoge fun-factor en last but not least het collectieve ‘dit is mijn living’ gevoel.

De voorbije 35 jaren vonden hier optredens plaats van de meest uiteenlopende artiesten en nog steeds is De Libertad ‘The place to be’ voor jong talent en het podium bij uitstek voor de bekende muzikant die nog eens caféplanken onder zijn voeten wil voelen.

Veel Belgische maar ook internationale grootheden zoals Roland Van Campenhout, Guy Swinnen, Big Bill, Kris De Bruyne, Kevin Ayers, Kevin Coyne, Elliot Murphy, Zornik, Thé Lau, Gabriel Rios, Admiral Freebee, Ben Crabbé, Jean Blaute, Guido Belcanto, Paul Michiels, Paul ‘Boogie Boy’ Ambach, Buurman, Milow, Stash, Yevgueni, Jean Bosco Safari, Stijn Meuris, John Watts, Raymond van het Groenewoud……. stonden hier - dikwijls zelfs verschillende keren - op het podium.

De kans dat je in deze sympathieke kroeg blijft plakken, al dan niet met een van de plaatselijke artiesten, is dan ook zeer reëel.

Meer info vind je op www.libertad.be

M-illustration